Nascut a Barcelona, realitza la carrera universitària de Veterinària a l’Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i cursa estudis de cant al  Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb els professors Eduard Giménez i Maria Soler.

Al 2004 desenvolupa la seva primera experiencia escénica dins de l’espectacle “La Petita Flauta Màgica” del grup Els Comediants, organitzat pel Gran Teatre del Liceu.

A l’ any següent debuta amb el paper de “Il Conte di Almaviva” de Le Nozze di Figaro de W.A. Mozart al Teatre de la Faràndula de Sabadell dins del cicle d’Òpera a Catalunya, després de guanyar el concurs de l’escola d’Òpera de Sabadell. Durant successives temporades participa al mateix escenari en nombroses òperes com ara son: Pagliacci, La Bohème, La Traviata, Così fan tutte, Il barbiere di Siviglia o L’elisir d’amore.

La seva carrera avança i debuta al Gran Teatre del Liceu de Barcelona a la temporada 2006-2007 amb l’òpera Manon de Massenet a les ordres de Víctor Pablo Pérez i David McVicar. Desde aleshores canta a algún dels principals colisseus espanyols com el Teatro Campoamor de Oviedo (2008), Ópera de Bilbao (ABAO) al 2011 amb L’italiana in Algeri d’Emilio Sagi, Teatro Villamarta de Jerez, Teatre Principal de Maó (Menorca), Teatre Principal de Palma de Mallorca, etc,..

L’any 2006 realitza el seu debut internacional al Teatre Nacional de Panamà, consolidant la seva trajectòria a teatres de Colòmbia, Ecuador, Brasil, Corea del Sud o Itàlia.

En paral.lel participa i guanya diversos concursos com el Concurs Manuel Ausensi (IX edició), Concurs Mirabent i Magrans de Sitges, X Concurs Internacional “Jaume Aragall” (segon premi) o la 1a edició del Concurso Internacional de Canto “Rivelas” de Panamà. Igualment ha estat finalista del Concorso “Toti dal Monte” de Treviso, Itàlia.

L’any 2014 torna al Teatro Campoamor d’Oviedo per interpretar el rol titular de l’òpera Don Giovanni de Mozart en la producció d’Alfred Kirchner. Aquest mateix any debuta a Sao Paulo, Brasil, amb el Fígaro de Il barbiere di Siviglia rossinià.

Al gener del 2015 debuta a l’Auditorio Baluarte de Pamplona amb el rol titular del Don Giovanni mozartià. Aquest mateix any canta debuta amb èxit el Carmina Burana a l’Auditorio Alfredo Kraus de Las Palmas de Gran Canaria dirigit pel mestre Pedro Halffter.

Ha treballat sota les ordres de directors musicals com Víctor Pablo Pérez, Yves Abel, Michele Mariotti, Pablo Mielgo, Pedro Halffter, Álvaro Albiach, Elio Orciuolo, José María Moreno o Daniel Gil de Tejada i de registes de la talla del David McVicar, Emilio Sagi, Alfred Kirchner o Susana Gómez.

 

 

foto bio

Aquest lloc web utilitza cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística.

Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús. Saber més

Accepto